Megfizethető luxus a város zöld szigetén

Eger legtisztább levegőjű városrészén, a Rác hegyen épül cca. 3ha területen egy teljesen körülkerített, a 24 órás recepciós szolgálat és a beépített biztonsági kamerák által garantált biztonságot nyújtó, csodás panorámájú valódi lakópark. Minden lakáshoz tartozik erkély, néhány földszinti, 1. emeleti, illetve 4. emeleti lakáshoz nagy méretű zöldtető és néhány földszinti lakáshoz kertkapcsolat. A lakások kényelmes megközelítése a beépített liftek által biztosított.
Az I. ütemben megépülő két épületben, 55-119 nm közötti igényes, testre szabható, örök panorámás lakásokból választhat, melyek 2020. IV. negyedévében beköltözhetőek.

Mindkét épületben 27 lakás kerül kialakításra. Az "A"  épület alatt mélygarázs, a "B" épület földszintjén wellness - fitness részleg valósul meg.

A gyönyörű környezetben, minőségi építőanyagok felhasználásával megépített, minden kényelmet biztosító, prémium kategóriás lakásának tágas loggiájáról a Bükk, a Mátra hegyvonulataiban, vagy a város látképében gyönyörködhet.
Tiszta időben akár a Tátra is látható.
A lakóparkon belül a pihenést és feltöltődést, a saját használatú wellness-fitness részleg, edzőteremmel, szaunákkal, relax helyiséggel, szoláriummal, büfével stb. biztosítja.
A város zajától visszavonulva, de mégis mindenhez közel alakíthatja ki otthonát, hiszen a városközpont, a bevásárló központok, sportpályák csupán néhány perc távolságban vannak.

Kiemelt figyelmet szántunk az energiatakarékosságnak és a környezetvédelemnek.
A téli fűtésről, a nyári hűtésről, a melegvíz ellátásról a környezetet és a lakók pénztárcáját kímélendő megoldásokat alkalmazunk.

A "B " épület földszintjén lévő wellness - fitness részleg, a földszinti lakások, a 4. emeleten lévő lakások, az I-III. emelet 6., 7 lakásai, illetve a közösségi terek fűtése, hűtése geotermikus hőszivattyúval biztosított.

Az I-III emelet 1-5 lakásai fűtése környezetbarát távhő energiával történik, lakásonkénti saját hőközponttal, mely biztosítja lakói számára a teljes komfortérzetet és szabályozhatóságot.

Ezen lakások alapfelszereltségébe tartozik egy hűtő-fűtő energiatakarékos klímaberendezés, elektromos működtetésű redőnyrendszer, okos otthon előkészítés, mely igény szerint tovább bővíthető.

Az "A" épület IV. emelet lakásai hűtése-fűtése lakásonkénti hőszivattyús rendszerrel történik, a nullához közeli energiafelhasználást a tetőre helyezett napelemekkel biztosítjuk.

Biztonságos környezet és családbarát zöld terek jellemzik a lakóparkot. 24 órás recepció, biztonsági kamerarendszer által óvott környezetben, jól felszerelt játszótéren tudhatja biztonságban gyermekét.